Nieuws

Online ouderavond 'mentale weerbaarheid' door Emergis Preventie
Dinsdag 17 oktober organiseert Emergis preventie een online ouderavond met als thema: ‘MENTALE WEERBAARHEID’. De mentale veerkracht van jongeren staat onder druk. 1 op de 3 scholieren kampt met druk om te voldoen aan verwachtingen van zichzelf of van anderen.Mentale weerbaarheid is een belangrijke beschermende factor voor kinderen en jongeren om veilig, gezond en kansrijk op te groeien. Emergis preventie geeft 17 oktober een online ouderavond hierover, kijkt u mee? De online ouderavond start om 19.30 uur tot 20.30 uur. In de online ouderavond geven we informatie en tips om de mentale weerbaarheid van uw kind te vergroten. Aanmelden via het contact formulier op www.1nul1.nl/online-ouderavond-mentale-weerbaarheid/
26 sep, 2023 lees meer
Toegang tot magister
Magister is, na een blokkade tijdens de zomervakantie, weer toegankelijk voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Mogelijk is het persoonlijk account in de Magister-app na de blokkade uitgelogd.
31 aug, 2023 lees meer
Geslaagd!
Van harte gefeliciteerd voor al onze geslaagde leerlingen!  Ben je (nog) niet geslaagd? Heel veel succes gewenst met het 2e tijdvak!
14 jun, 2023 lees meer
Nieuwe algemeen directeur benoemd
Vanaf 1 augustus 2023 is Michelle Roose de nieuwe algemeen directeur van het Zwin College. Zij volgt Mirjam van Schoonhoven op, die de school sinds 2019 leidde en een andere functie heeft gevonden.
12 jun, 2023 lees meer
Bonte avond 2023 op 31 maart en 1 april
Kom naar een van de Bonte Avonden op vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april! Kaarten kosten 3 euro. Nu te koop aan de receptie van de school!
23 mrt, 2023 lees meer