Nieuws

Vacature rector Zwin College
Het Zwin College zoekt een deskundige en enthousiaste rector die met het schoolteam verder wil werken aan de uitwerking en borging van het onderwijskundig profiel. Ben jij die rector die het enthousiasme en de motivatie van het team verder invulling helpt geven?
29 mrt, 2023 lees meer
Bonte avond 2023 op 31 maart en 1 april
Kom naar een van de Bonte Avonden op vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april! Kaarten kosten 3 euro. Nu te koop aan de receptie van de school!
23 mrt, 2023 lees meer
Leefstijlcoaching Zwin-leerlingen in the picture
"Zwin College-leerlingen die willen afvallen of gezonder willen leven krijgen sinds het begin van het schooljaar hulp van leefstijlcoach Maud Brakman". De PZC schreef er een mooi artikel over.
23 mrt, 2023 lees meer
Derde inloopavond Masterplan Oostburg
In Oostburg wordt gewerkt aan een masterplan. In dit masterplan worden varianten voor de inrichting van Oostburg onderzocht. Op woensdag 22 maart organiseert de gemeente Sluis een derde inloopavond over het Masterplan Oostburg.
21 mrt, 2023 lees meer
Meisje met de Parel Zwin College te zien in Mauritshuis Den Haag
Normaal gezien hangt het echte Meisje met de Parel van Johannes Vermeer op die plek. Van 6 tot en met 12 maart is de versie van onze eigen leerlingen te bewonderen in het Mauritshuis in Den Haag. De leerlingen maakten hun interpretatie van het kunstwerk in een collage van beschilderde vierkantjes.
6 mrt, 2023 lees meer
Herfstvakantie 2023 wijkt af van landelijk advies op Zeeuwse scholen
Naar aanleiding van vele vragen over de herfstvakantie 2023 het volgende bericht.
26 jan, 2023 lees meer