Nieuws

Kirsty Fliers wint prijs met ontwerpen poster!
Tijdens de Zwinmodule Verkeer hebben alle brugklasleerlingen als eindopdracht een ontwerp van een poster gemaakt. Dit was een wedstrijd waar alle Zeeuwse scholen aan mee hebben gedaan. Kirsty Fliers (TH1C) heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie fietsverlichting. Haar ontwerp is op posterformaat afgedrukt en zij heeft een VVV-bon gewonnen. Kirsty, van harte gefeliciteerd met je prijs!
17 jun, 2022 lees meer
Gouden Schoolkantine Schaal voor onze gezonde schoolkantine
Vandaag hebben wij de gouden Schoolkantine Schaal van het Voedingscentrum uitgereikt gekregen! De schaal laat zien dat de school zich inzet voor een gezonde toekomst voor jongeren door een gezond aanbod in de schoolkantine.
10 jun, 2022 lees meer
Inzamelingsacties Oekraïne
De afgelopen weken hebben collega’s en leerlingen van het Zwin College zich ingezet om zoveel mogelijk geld en spullen in te zamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Met veel succes!
7 jun, 2022 lees meer
Mini Roparun
Wat een geluk hebben ze gehad met het mooie weer! Alle teams hebben hun best gedaan om met elkaar de route uit te lopen. Wij als sectie LO zijn dan ook erg trots op de leerlingen dat ze met elkaar zo'n mooie prestatie hebben weten neer te zetten. 
2 jun, 2022 lees meer
Stand van zaken coronabesmettingen.
In de bijlage vindt u het overzicht van de stand van zaken coronabesmettingen.
27 jan, 2022 lees meer
Bonte avond Connected!
Bonte Avond De lang beloofde 'Bonte Avond Connected' is eindelijk daar! Afgelopen schooljaar was een echte live Bonte Avond zoals jullie wellicht weten niet mogelijk maar we hebben uiteraard niet stil gezeten. I.s.m. RTV Scheldemond is er een TV-show opgenomen. Deel 1 is nu te zien op youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=9GtzHIH238I En ook aflevering 2 is te zien via youtube; https://www.youtube.com/watch?v=A56kTeaTQ1Y  Intussen zijn de voorbereidingen voor de Bonte Avond 2022 ook weer begonnen. We hopen dit jaar op een echte Bonte Avond op 11 en 12 maart 2022, op een podium en met publiek in de zaal. De eerste audities zijn dinsdag 16 november a.s. in lokaal 070 om 14:30 uur. Niet opgegeven maar toch graag meedoen? Stuur dan alsnog een berichtje naar BAC@zwincollege.nl.  
19 nov, 2021 lees meer