Leerlingenraad

De Leerlingenraad bestaat uit een groep enthousiaste leerlingen die alle leerlingen van het Zwin College vertegenwoordigen. De Leerlingenraad bespreekt allerlei soorten zaken en problemen die leerlingen op onze school ondervinden.

Maar de leerlingenraad is meer dan alleen vergaderen. Ze voert ook iets uit. Wat dacht u van de organisatie van fuiven en de kerstactie en het aanpassen van de schoolinrichting? De fuiven worden georganiseerd door de feestcommissie. Het licht en het geluid op de fuiven wordt verzorgd door de dj-commissie. Beide zijn een onderdeel van de leerlingenraad.

Drie leerlingen vertegenwoordigen ons in de medezeggenschapsraad, waar ze met de personeels- en oudervertegenwoordiging en directie allerlei zaken met betrekking tot de school bespreken. Door het intensieve contact dat wij onderhouden met de directie en ouderraad proberen wij onze school voor jullie nog beter te maken.

Hebben jullie vragen of opmerkingen? Contact opnemen met de leerlingenraad kan via ons e-mailadres: leerlingenraad@zwincollege.nl.
                                                                                                  Afbeeldingsresultaat voor leerlingenraad