Persbericht PZC "Nieuwe start"

Chocoladehartjes en rode loper voor leerlingen Zwin College

“We zien je hier graag” op eerste schooldag na de lockdown

Het Zwin College in Oostburg verwelkomt de leerlingen op de eerste schooldag na de lockdown met een rode loper, gele chocoladehartjes en appels. Op maandag 1 en dinsdag 2 maart worden de hartjes uitgedeeld namens de campagne “We zien je hier graag”.

Op beide dagen deelt Miranda van Haneghem de traktaties op school uit tussen 8.00 uur en 11.15 uur. Zij doet dit als lid van de transitiewerkgroep Promotie&Marketing* en de oudergeleding van de medezeggenschapsraad van school. De appels, voor wie graag een gezonde snack wil, worden geschonken door Jumbo Ingels.

“Het grootste deel van de leerlingen is al sinds begin december niet meer op school geweest. We zijn blij dat we ze weer kunnen ontmoeten. Ook de meeste kinderen zien er naar uit om weer met vrienden en vriendinnen op school te zijn, ook al is het nog anders dan anders”, zegt rector Mirjam van Schoonhoven. “We vieren de nieuwe start met een leuke actie samen met de ondernemers en gemeente Sluis. Niet alle kinderen zullen tegelijk op school zijn. Daarom spreiden we de actie over twee dagen”.

* “We zien je hier graag” is een initiatief van de transitiewerkgroep Promotie & Marketing, een samenwerking tussen ondernemers en gemeente Sluis.