Kerstmarkt en Volleybalmarathon donderdag 19 december

Kerstmarkt en Volleybalmarathon donderdag 19 december

De jaarlijkse kerstactie van het Zwin College komt er weer aan!

En wel op donderdag 19 december.

 

De opbrengst van de actie gaat naar KiKa, Team Trees en Stichting Commissie d’r Bie. De actie is onderverdeeld in een Kerstmarkt met diverse activiteiten en een volleybalmarathon.

Kerstmarkt van 15.00 – 18.00 uur in de school

De kerstmarkt is in de school en duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Leerlingen zorgen voor een warme ontvangst. Iedereen is welkom: ouders, opa’s en oma’s, ooms, tantes en verder iedereen die zin heeft in een gezellige middag in kerstsfeer. In de aula staan kraampjes waar door leerlingen zelfgemaakte spulletjes en lekkere hapjes worden verkocht. Ook worden er sportieve spellen gespeeld. Op het podium beleef je o.a. een pub quiz, karaoke, optredens van schoolband Tuga, bingo en tot slot een veiling. In de lokalen vind je een escape room en midgetgolf, maar je kunt ook knutselen, je nagels laten stylen, bordspellen spelen of cakejes versieren. Ook tegen elkaar gamen of kijken naar een kerstfilm is mogelijk. In de gymzalen worden door groepen leerlingen lasergames gespeeld.

Volleybalmarathon vanaf 20.00 uur in de sporthal

De volleybalmarathon gaat van start om 20.00 uur in sporthal de Eenhoorn en zal duren tot 08.00 uur de volgende ochtend. Twaalf uur lang gaan 22 leerlingenteams en twee docententeams volleyballen voor het goede doel. De helft van de opbrengst van de marathon gaat naar Kika, een vierde deel naar Team Trees en een vierde deel naar Stichting Commissie d'r Bie. Kom zeker langs om te genieten van de enorme inspanning die wordt verricht en om de spelers aan te moedigen.

Het Zwin College verwacht weer een gezellige en inspirerende kerstactie. Komt u ook?

 

https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/kerstactie-zwin-college-met-escaperoom-en-volleybalmarathon~aa226fee/