Vacatures

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.


Met ingang van 1 september 2019 zijn wij op zoek naar een:
Medewerker ICT/servicedesk (1,0 fte)

De werkzaamheden van de medewerker ICT/servicedesk worden uitgevoerd binnen de gemeenschappelijke dienst van de stichting. Standplaats van deze vacature is het Lodewijk College in Terneuzen (twee locaties: Zeldenrustlaan en Oude Vaart). De medewerker ICT/servicedesk begeleidt gebruikers (medewerkers en leerlingen) van geautomatiseerde systemen.

Wij zoeken
We zoeken een kandidaat met een MBO diploma richting ICT, niveau 4. Naast de vereiste kennis op ICT-gebied is het voor deze functie belangrijk dat onze nieuwe collega zelfstandig kan werken, communicatief vaardig is en een flexibele instelling heeft.

Wij bieden
De functie van medewerker ICT/servicedesk wordt gehonoreerd in schaal 6 van de CAO-VO (minimaal € 1874,- tot maximaal € 2710,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. De benoeming zal in eerste instantie voor een jaar zijn, bij gebleken geschiktheid zal de tijdelijke benoeming worden omgezet naar een vaste benoeming.

Informatie en solliciteren
Nadere informatie over de vacature is in te winnen bij de stafmedewerker ICT, Davey der Weduwe (06-41242414 of dwe@vozeeuwsvlaanderen.nl).

Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met CV mailen naar Jacqueline van den Dries, personeelsfunctionaris, jdr@vozeeuwsvlaanderen.nl. De reactietermijn loopt t/m 30 juni 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

terug naar index