Actuele evenementen/activiteiten

Logo Jouw Zeeland

JouwZeeland is een groep van +/- 200 jongeren in de leeftijd van 12 - 23 jaar, die de Provincie Zeeland adviseert over allerlei onderwerpen. En geluisterd wordt er; de Provincie wil minimaal 50 % van haar beleid met de inbreng van jongeren vormgeven.

Dus, laat je je mening graag horen en vind je het leuk om mee te praten? Als je je aanmeldt via jouwzeeland@zeeland.nl, ontvang je de mails van JouwZeeland, zodat je je altijd kunt opgeven wanneer er een leuk onderwerp voorbij komt

Het eerste JouwZeelandjaar was een enorm succes. Veel collega's bij de Provincie willen de visie van jongeren over hun beleid of campagne weten. Om de zoveel tijd gaan we weer met frisse, nieuwe onderwerpen van start. Kijk alvast bij de agenda voor de bijeenkomsten en de onderwerpen.

Voor je bijdrage bij JouwZeeland ontvang je altijd een vergoeding van € 5,- per uur of een andersoortige beloning + een reiskostenvergoeding.

Maatschappelijke stage en school
Sommige jongeren gebruiken JouwZeeland ook voor projecten voor school of als maatschappelijke stage. Op die manier sla je twee vliegen in één klap! Je denkt namelijk mee over provinciaal beleid, terwijl je ook bezig bent met ‘leuk’ huiswerk voor school. Wie wil dat nu niet?

Meer weten of jezelf opgeven?

Stuur een mail naar jouwzeeland@zeeland.nl